Hobro IK hjemme er næste opgave

Udgivet: 10 maj, 2024

Det sker ikke så ofte at vi møder lørdagens modstander, Hobro I k. Faktisk skal vi tilbage til Danmarksturneringen 2005/06, hvor begge mandskaber slog deres bolde i det der dengang hed 2. Division vest. Hobro sluttede som nr. 7 og B1913 som nr. 5 af 14 mandskaber, en 14. plads som vore venner fra B1909 indtog. 

Nu er det Danmarksserien og kvalifikationsspillet og vi møder Hobros 2. Hold, som kan blive en svær modstander at få point hos. Holdene ligger side om side i tabellen Hobro nr. 3 med 28 point, vi lige efter med 27 af slagsen. Nordjydernes formbarometer viser lidt bedre vejr end vort tilsvarende, de har hentet 7 point i de foregående 4 kampe, mens hjemmeholdet er lidt mere beskedne med 5 point. 

Så alt kan ske, hvem vil det mest, nedenstående navnetræk har en del gange efterhånden nævnt de to kampe i foråret hvor det blå klaver virkelig spillede, kampene mod B1909 og Ringkøbing IF, hvor holdet virkelig viste sig frem med de bedste dyder i mol og dur. Vi stiller i stærkeste opstilling, Bech er meldt klar og det giver trænerteamet yderlige gode muligheder for at blande spillerkortene, så nu venter de hårdt prøvede B1913 tilhængere blot på at vi finder melodien fra de to førnævnte kampe. Skribenten har intet kendskab til Hobro`s 2. Hold, meget afhænger af hvad der rører sig på 1. Holdet, men en kapabel modstander er der vist ingen tvivl om. 

Søren Tolberg 


Læs også

En gang blå, altid blå