Vi mangler bare målene

Udgivet: 12 maj, 2024

Det er svært at være utilfreds efter lørdagens kamp, mod Hobro IK. Der var pæne karakterer på de fleste parametre, på nær det der med at lave mål og gerne nogle stykker af gangen. 

Første halvleg var intens, fighterbetonet, duel rig og med tilbud i begge ender af banen, nok flest i og omkring Hobro målet. Derfor var det så meget mere ærgerligt at vore gæster bragte sig foran efter 6 minutters spil, løb til baglinien og fladt ind foran hvor en gul klædt nordjyde fik først fod på læderbolden, så var vi nede 0-1. Men det varede heldigvis kort, 2 minutter senere header Stokke på tværs af feltet og Umar finter/kikser et skud så Benjamin Lassen har let ved at bringe balance i regnskabet. 

Halvlegen ud er man vidne til en tæt kamp, hvor gæsterne optræder meget skolet og vil spille sig ud af alt også nede foran eget mål, lidt a la Oure for nogle sæsoner siden, hvorimod værterne betjente sig af en mere kampbetonet indsats, tilsat fornuftig boldomgang, med større boldbesiddelse end tidligere set i denne sæson. Det kampbetonede stod der især Victor Larsen på, selvom man spiller en gammeldags 11, kan man godt starte med at generobre bolden helt nede foran gæste målet. Det spillemæssige, her udmærkede Hummelgaard og Mygind sig igen ved at erobre bolde og ofte lave små kabinet stykker, der vidner om overskud, Østergaard leverer som altid varen.  

Hobro kommer bedst ud til 2. Halvleg, og efter 10-12 minutters spil bliver vi straffet ved et gennemløb i vor højre side, bliver bolden lagt ind foran, hvor en Hobro angriber ekspederer bolden ind bag kristoffer Fuglsang. 3 minutter senere slår Hobro kontra og løber i fuld galop ned mod kristoffers mål og lægger den over i det lange hjørne 1-3, lidt hårdt, men det er realiteterne. 

Hjemmeholdet giver ikke op men prøver igen og igen at komme på tavlen en gang eller 2 mere, vi er tæt på et par gange, bedst huskes Vobbes hårde skud, der dygtigt reddes af Hobro målmanden. Foran 1-3 virker Hobro spillerne naturligt nok mere friske, men de fremstår også med større fysisk overskud og det skal nok ses i lyset af at de til hverdag træner sammen med Nordic Bet oprykningsholdet og til dagens kamp i Odense havde de 3 kontraktspillere med til lige at sætte prikken over iet. 

Vi taber 1-3 og det snerper til i rækken, Hedensted overtager vor 4. Plads efter 1-0 hjemme over VRI Dalum IF taber hjemme til formstærke Aab, der nu nærmer sig feltet. I 3. Division tabte Vanløse IF og er nu 5 point fra en redningsplads. Men der er stadig 15 point at spille om og dem skal vi have en del af, gerne startendene med 3 i Vestjylland på søndag. 

Søren Tolberg 


Læs også

En gang blå, altid blå