Endelig skete det!

Udgivet: 21 maj, 2024

Vi kom foran, vi holdt målet rent og vi vandt.

Alle sammen en første for os i denne sæson og det blev gjort i stil. Vi kom ud med en stor tro på at tingene ville lykkedes for os og det var i denne kamp, at det hele ville gå op i en højere enhed. Allerede efter 3 minutter kom vi foran. Signe vendte flot på sin direkte modstander, kom til baglinjen og fik den sendt i feltet, hvor den til sidst endte hos Malle, der kunne sparke os foran. Nu gjaldt det om at udnytte den gode start og holde Søhus fra chancer. Det gjorde forsvaret med bravur.

Kampen igennem var de aggressive og gode til at komme først på boldene. Hvis en holdkammerat blev sat, var der en ny klar til at bakke op. Midtbanen brød utallige angreb op, fastholdt bolden og fik igangsat nye angreb. Det var også dette, der førte til 2-0 målet. Metha blev spillet fri og satte tempo, inden hun fandt Freja på kanten af feltet, der flot sparkede den ind. Freja var slet ikke færdig og inden for det næste minut havde hun sendt Signe alene igennem og hun svigtede ikke. 3-0 ved pausen og nu skulle det gøres færdigt.

Et kvarter inde i anden halvleg gengældte Signe tjenesten og fandt Freja, der kunne gøre det til 4-0. Metha ville også deltage og hun endte med at stjæle showet i den sidste halve time, med et ægte hattrick. Først blev hun sendt afsted i dybden, holdt modstanderen væk og udplacerede målmanden. Andet mål var en dribletur i feltet, hvor hun snød både forsvar og målmand, inden hun kunne sparke den i et tomt mål. Hun sluttede af med dagens mål. Fra en spids vinkel, lagde hun stille og roligt bolden hen over keeperen og op i det lange hjørne til resultatet 7-0.

Det var en helstøbt indsats af pigerne, hvor alt langt om længe lykkedes. Tegningen har været til det et par gange, men marginalerne har ikke helt været der. Der skal lyde stor ros til Søhus/Stige, som kampen igennem bød os op til dans og bestemt ikke gjorde det nemt for os. De var til tider også det bedre spillende hold, men i de perioder havde vi effektiviteten på vores side. Vi skal helt sikkert tage præstationen med videre til vores kamp mod Randers. Hvile i, at vi stadig kan spille god fodbold og at målet heldigvis ikke er forbandet.

Kampens spiller blev helt fortjent Metha, der med 3 mål og 2 assist virkelig fik spillet sig i gang i sæsonen. Det har ikke altid været lige let, men i dag fik hun kombineret direkte spil med overblik. Hun var ikke til at stoppe i dag og spilleglæden lyste ud af hende. I det humør, er hun et problem for alle modstandere.


Læs også

En gang blå, altid blå