Uafgjort på bane 2

Udgivet: 28 maj, 2024

Vi har været inde i det tætteste vi har været på en positiv stime i indeværende sæson. Sejr i pokalen, blev fulgt op af en sejr mod Søhus/Stige, hvor der var positive takter i begge kampe, især i felterne.

Denne gang var det Randers, der kom på besøg og det var i den omvendte kamp, hvor vi tog de første skridt mod at vende sæsonen. Vi forsvarede os godt i en time, hvilket gav os troen på, at vi godt kunne være med. Det ville der også blive brug for i denne kamp. Randers er et hold, der både spiller, og løber hurtigt, og der ville derfor blive brug for endnu en defensiv pragtpræstation.

Kampen forløb også nogenlunde, som vi havde forestillet os. Randers var toneangivende og det meste foregik på vores halvdel. Det kastede også en del chancer af sig til dem, store og små, men med lidt held og god vilje, undgik vi at de fik scoret. I den anden ende, havde vi svært ved at skabe chancer. Vi stod for dybt til at kunne løbe omstillingerne og var ikke boldsikre nok til at købe os tid. Alligevel kom vi foran. Et dommerkast til os midt på deres halvdel, fik Melanie sendt hen over forsvaret til en fremadstormende Maiken, der kunne sparke den forbi målmanden og til en usandsynlig føring. 1-0 ved pausen.

Vi snakkede i pausen om at vores kommunikation skulle være bedre i anden halvleg. Defensiven hang ikke helt sammen og vi kom til at løbe efter dem. Kampbilledet fortsatte i store træk, dog med flere perioder, hvor vi kunne holde lidt mere fast i bolden, hvilket også gav os nogle omstillinger. Efter et kvarter gik den ikke længere. 3 mand gik på samme modstander og hun fik spillet den dybt til en én mod én med Andrea og her svigtede skarpheden ikke, 1-1. Vi fortsatte ufortrødent og blev belønnet efter et hjørnespark. Metha fastholdt bolden i feltet og fik den sendt på tværs til Jose, der sparkede den flot ind til en ny føring, 2-1. Derefter var det ren overlevelse og et par minutter før tid slap kræfterne op. Endnu et gennembrud i deres venstreside fandt en fri spiller på kanten af feltet. Vi nåede ikke at lukke hende ned og hun sparkede flot udligningen i mål til resultatet 2-2.

Pigerne kæmpede kampen igennem og det var også et rigtig flot resultat, hvor vi alligevel står lidt småskuffede bagefter. Det var bestemt ikke ufortjent at Randers fik point, men vi var så tæt på alle 3. Nu er det videre til OdenseQ, som bliver en helt anden udfordring og på nuværende tidspunkt også er favorit til at rykke op med alle de førsteholdsspillere, de kan trække ned.

Kampens spiller blev Melanie, som bevarede overblikket på hendes flotte assist. Hun var en af dem, der kampen igennem formåede at holde fast i bolden og give resten tid til at komme på plads. Ud over det vinder hun dueller kampen igennem og får konstant brudt modstanderens angreb. Intet at sige til at hun måtte lægge sig i græsset efter slutfløjtet.

Flot kamp.


Læs også

En gang blå, altid blå