Med i pokalhatten til August 

Udgivet: 5 juni, 2024

Med 8 ændringer på kampkortet fra søndagens sejr i Aalborg, var det med en vis spænding at 1. Holdet tastede adressen Sportsvej 18 5683 Haarby ind på bilernes GPS, for at møde de lokale helte fra S1 kvalen kreds 3. 

Allerede efter 13 min spil bragte Mathias Riber os i front, hvilket skabte en vis ro på holdet. Efterfølgende i 1. Halvleg var der 3-4 store hovedstødsmuligheder til gæsterne, hvilket i den grad kunne have lukket kampen, lyder det fra holdleder Lars Bo Schmidt. 

Set over hele kampen var vi spilstyrende, i 2. halvleg kommer vi ligeledes til en del habile chancer, som ikke bliver garnet, før Victor Barrett i det 62. minut reelt lukker kampen. 

Nu lever vi videre i pokalturneringen, og er med i DBU regi når der foretages lodtrækning igen til August. 

Søren Tolberg  


Læs også

En gang blå, altid blå