Sidste kamp i denne sæson

Udgivet: 14 juni, 2024

Så nåede vi frem til den sidste kamp i DS turneringen for denne sæson, hvor vi selv kan spille en meget afgørende rolle, i kampen om at redde vor DS status, en status der ellers vil befinde sig i opgør vi ingen indflydelse har på. 

Den gode nyhed er at vi stadig selv kan afgøre, hvor vi vil spille bold i næste sæson, ved at spille uafgjort eller vinde i Hobro lørdag kan vi være sikre på fortsat deltagelse i turneringen 2024/25. Skulle vi stå tomhændede tilbage i Hobro, kan vi håbe at Dalum IF har taget point fra Aalborg Boldspilklub, AaB i den eneste kamp der har indflydelse på vor skæbne, men lad os nu serve den hjem selv, som vi gjorde det i Hedensted for et år siden. 

En sjette plads betyder at vi skal afvente udfaldet af de to 2èr kampe Marienlyst – nr. 2 i østkredsen, i tastendene stund er det Brønshøj, men det kan også blive Sundby Bk eller Glostrup. Kampe der afvikles førstkommende onsdag og næste søndag. Vinder Marienlyst samlet disse to kampe er en 6. Plads redning, vinder et øst hold disse kampe får vi ny fodbold status som Fynsserieklub. 

Der er spændende nyheder i den trup, der er sammensat til Hobro turen, længe skadede og savnede Andreas Krogh Carlsen er med i bussen til det Nordjyske sammen med en trup, der må betegnes som blomsten af spillere som vi kan mønstre til denne skæbnekamp i juni 2024. 

Kom så tretten. 

Søren Tolberg  


Læs også

En gang blå, altid blå