Playoff for dameholdet i Brande

Udgivet: 25 juni, 2024

Vort bedste damehold i kvindeserie Vest, skal ud i en playoff kamp om forbliven i rækken mod Skive IK, på neutral bane, Brande Stadion, onsdag 26. Juni kl. 19.00.


Vores modstander Skive IK er sluttet sidst af 6 hold i den rent jyske pulje med 7 point, mens vi ligeledes er sluttet 6 `er, men i en pulje med 8 hold og har 8 point i den jysk fynske pulje. Umiddelbart en lille indikator på at vurderet på tabellen er Skive måske lidt stærkere end os.


Men mangeårig holdleder Bent Kottal, ser anderledes optimistisk på tingene, i sidste sæson var vi meget tæt på at rykke i 2. Division, men fraværet af 3 bærende kræfter i foråret, sammenholdt med ikke optimale træningsforhold har gjort os til bundhold. Det skal også lige med at der er andre spillere der er vokset i fraværet af støttespillere og har lagt alen til egen formåen. Vi har et godt momentum fra de seneste kampe i turneringen, en tur i tingene, der ligger øverst i taskerne, når bussen styrer mod Brande sidst på eftermiddagen onsdag. En af de spillere der har været væk, Ruth, er kommet retur fra sin Australien rejse og har i den grad fået holdet til at tro på egne evner og muligheden for at forny billetten til kvindeserie vest. Om det så lykkes ved vi meget mere om onsdag aften hen ad kl. 21, alt efter om kampen bliver med forlænget spilletid og straffespark.


Søren Tolberg.


Læs også

En gang blå, altid blå