Vi mødte overmagten

Udgivet: 6 september, 2024

Det var næsten for godt et vejr at spille fodbold i, denne onsdag aften den 4. i September. Lummervarmt vindstille og så en bagendene sol, selv henad kl. 17.00 ved kampstart ved jeg at der er mange der ville droppe løbeturen, turen i fitness centeret eller lign. Det kan også blive for meget af det gode.

Men der var pokalkamp mod superligaholdet Randers FC og hjemmeholdet vælger at spare, se bort fra en håndfuld spillere til den normale start ellever, to kommer ind i løbet af kampen mens 3 mand må se kampen fra bænken, på den lange turneringsbane kan dette vise sig at være ganske fornuftigt disposition, men onsdag aften kom vi til at se tynde ud, mod indrømmet et top fit og vedholdendene motiveret Randers hold.

Der er kun spillet 4,5 minutter da Randers FC bringer sig i front, og yderligere 5 minutter så bliver det 0-2, og man begynder at få bange anelser på vegne af et B1913 hold der virkede lid benovede over deres modstander og gang på gang trak det korte strå i alle spillets facetter, forståeligt og forventeligt, men alligevel havde nok mange med blå sympatier håbet på noget mere, måske i nærheden af resultatet mod et andet superligahold, Sønderjyske for et par år siden, hvor vi tabte 3-4.

Situationen bliver ikke bedre af at vor Mohammed Iddriss ser rød efter to gule kort og må forlade banen ved den halve time, bevarres kampen er afgjort for gæsterne fører 0-4, men nu er vi så en mand i undertal og må undvære Mohammed de næste to turneringskampe. Ligesom vi må skifte målmang med 6 minutter til pause, da Martin Lauritzen får en dyb flænge omkring knæet og må have behandling inden han bliver hjulpet fra banen. Pausestillingen er 0-6 og det passer jo meget god for første sæt.

2. halvleg er kun 2 minutter gammel så bliver der dømt straffespark mod Bech, og så er det 0-7, efterfølgende sættes tempoet på scoringer lidt ned så vi slutter på den halve snes, en kedelig oplevelse for de blå spillere, som må rejse sig igen ved det træ de faldt så vi kan byde OKS op til fodboldkamp på lørdag.

Glædeligt at se så mange drenge og piger fra ungdomsafdelingen, der deltog i indmarchen og fungerede som heppere og bold hentere punktum