Nederlag til OKS

Udgivet: 12 september, 2024

På en ganske lummer sensommereftermiddag tabte vi 2-0 til OKS i deres hule, i en kamp der var ganske velspillet om end chancefattig, fik vi ikke scoret i de perioder hvor vi havde overtaget og chancerne, modsat var værterne dygtige til at udnytte deres muligheder bedre og ja så taber man.

Vi startede kampen ganske pænt, på reporteren virkede det som om at OKS sagde: lad nu bare B1913 køre rundt med bolden, så skal vi nok lave nogle contraer, så kan de, B1913 smage deres egen contra medicin. Der var pænt spil at skue fra gæsteholdet det første kvarter også tilsat fornuftige muligheder, bedst husker Deres udsendte Benjamin Aarenstrup, der havde en pæn mulighed fra en lidt spids vinkel. Hjemmeholdet kommer i front på et flot mål efter 13 minutters spil, det er et indlæg, der bliver behersket sparket ind af Rasmus Skovgaard, ofte ses disse muligheder som bolde der går langt over og som kan hentes på Østerbæksvej. Så vil OKS gerne vise hvad de går og øver til ugens træninger, et naturligt overtag efter en føring følger, men uden at reporteren har haft pen og papir fremme. Lidt før den halve time er det B1913`s velspillende Nicklas Stokholm, der rammer stolpen, bolden fortsætter ind i ryggen på Jonas Olsen og hen til en OKS forsvarer, der sender bolden ud af kommunen, hvis og hvis, ja jeg ved det godt.

Halvlegen ud fortsætter det pæne positionsspil fra begge mandskaber på den yderst velplejede opvisningsbane, store muligheder er det så som så med, men begge hold kan nyde deres te med vished om at alle muligheder er åbne.

Gæsterne kommer bedst ud til de sidste 45 minutter, afbrudt af en stor OKS chance i det 50. Minut, der tilsvarende modsvares af en ditto chance til B1913 to minutter senere. Frem til der mangler 20 minutter af kampen, har de blå sjæle nok en følelse af at liiige om lidt udligner vi, og så bliver det rigtigt sjovt, Benjamin, Bech og Stokke kunne have gjort det i en periode hvor vi fremstod mere friske og med mod på fodboldlivet, vi glemte bare at kvittere med en scoring og så overtog hjemmeholdet mere og mere af initiativet, startendenemed en dobbeltchance efter 72 minutter, hvor der godt kunne have være lukket.

Det var stadig en afvekslende og seværdig fodboldkamp der blev spillet i en fair atmosfære, nu med OKS mest på læderet, men derfor kan vi jo godt score, det gjorde vi ikke i dag, men derfor ville hjemmeholdet da ikke holde sig tilbage, i de døende minutter snupper de bolden under et opspil og får en mand spillet helt blank midt for mål og så var det den kamp 2-0 til hjemmeholdet, der vinder fordi de var de bedste til at score, så tillykke med sejren herfra.

Igen synes jeg vi spiller godt over hele banen, fremme kan Stokholm og Malthe Seest Sørensen meget hver for sig og sammen med den øvrige offensiv, midt på investerer Peter Redsted en helt masse af sig selv og vokser med opgaverne og bagerst nede skal vi have fat i et gammel Tuborg slogan: Hvornår smager en Tuborg bedst ? – hver gang er svaret. Og på samme vis kan man sige om de herrer – Bech og Skræp i det bagerste forsvar, de leverer hver gang, vi tager dem nok lidt for givet, uden dem var vi ilde stedt punktum

Cheftræner Frank Rust Nielsen: Her i momentet efter kampen er jeg naturligvis skuffet over resultatet, men det er svært for mig at være utilfreds med det jeg så i dag. Jeg synes vi spiller en rigtig fin kamp, og egentlig i store dele af kampen er det med følelsen af at vi på dagen er det bedste hold. Vi får ikke omsat vores overtag til scoringer i den første time, og så sker der også bare det nogen gange at bolden er rund når kampen åbner op og vi må blotte os i slutfasen. Jeg er meget tilfreds med den måde i griber fat i initiativet om kampen på, og så må vi se på hvordan vi kan få omsat tingene så det kan ses på scoringstavlen også. Nogle gange er fodbold også bare stolpe ud og det så vi i hvert fald i et par situationer i dag.