Taktisk disciplinerede B1913

Udgivet: 30 september, 2024

Bundhold vinder også en gang imellem og forfatteren til disse linjer havde en lumsk mavefornemmelse om at det kunne blive denne smukke søndag i september at bæltbyens sønner fik sin første sejr. Mavefornemmelser kan få skyld for meget, men denne gang tog den altså fejl.

Straks fra start tog hjemmeholdet teten og efter 2,5 minuts spil stormede Mads Peter Sørensen ned af højre fløj og serverede en mønster aflevering til Stokholm, der omsatte det store tilbud til en 1-0 føring, så er vi ligesom i gang. Frem mod at der er spillet et kvarter er det et jævnbyrdigt opgør at skue, herfra bliver det mere og mere Middelfart der spiller rundt med læderbolden, uden at komme til de store chancer, men mål kan opstå af de underligste ting, og ellers var Kristoffer Madsen ganske sikker i sine indgreb, og dem var der en hel del af gennem hele kampen, men uden redninger i Lev Yashin klassen. Omkring den halve time noterer Deres udsendte: B1913 er For afventendene  og defensive efter min smag, lidt efter snitter MG&BK 13`s overligger og fortsætter med at dominere ude på det flotte græstæppe.  Og så med 6 minutter igen til teen står der kontra angreb i 13`s almanak, bolden vandrer tjept mellem Iddriss og Søby for at ende hos Benjamin Aarenstrup, der sætter en enkelt Middelfart forsvarer og scorer så for femte gang i denne sæson, flere af målene fra identiske positioner, vi taler ikke held eller tur i den, men kølig dygtighed. Mål ændrer fodboldkampe og hjemmeholdet fører scoringen helt til dørs inden pausen.

Middelfart kommer bedst ud til 2. Halvleg og spiller meget rundt, men stadig uden de store muligheder, men igen mindre kan også gøre det, med 20 minutter igen sætter Deres udsendte fyldepennen til papiret og skriver noget med at B1913 er vågnet lidt op til dåd, det er dog så kort en periode at med 15 minutter tilbage er det atter gæsterne, der morer sig mest med bolden, omkvædet som hidtil i kampen. Hjemmeholdet får etableret angreb med snert, men den sidste præcise aflevering udebliver, hvis ikke vi mister bolden hurtigt igen til Middelfart. De 90 minutter er gået nu så kun dommeren kender sluttidspunktet, igen en god en af standen, Magnus Svendsen gjorde sig lidt ”usynlig” og fløjtede på en måde så begge mandskaber følte sig tilgodeset.

Malthe Seest har bolden i vor højre side og spiller dobbeltpass med Søby og skyder bolden fladt over i det lange hjørne, flot og enkelt som fodbold også kan være. Vi vinder 3-0 i en kamp, som må siges at være en af de mindre velspillede i sæsonen, det lever vi så med.

Igen en god kamp af Stokholm, der er eminent at spille bolden op på og som formå at holde på læderet til en medspiller er spilbar, læg hertil at udspark nu nedtages med vristen, som var han på akkord, løbevilligheden fejler heller ikke noget. Mohammed Iddriss er meget bevægelig og gør sig spilbar og når han så har bolden bliver den leveret videre med adresse på, ind imellem krydrer han sit spil med tekniske lækkerier. Forsvaret giver ikke chancer væk, og så blev en ganske udmærket spillende Mads-Peter Sørensen udskiftet med en wing type med samme kvaliteter, Malthe Seest Sørensen, som straks kvitterer for tilliden punktum

Cheftræner Frank Rust Nielsen:

”Det kan lyde lidt mærkeligt når vi vinder 3-0, men jeg synes egentligt at det her var vores svageste præstation i turneringen hidtil. Vore bagerste står dog stærkt imod i dag, og afviser det som de skal, og så har vi et par individualister på dagen, som i et par aktioner viser et rigtigt højt niveau. Vi laver tre flotte mål og spiller til nul. Det tager vi med os videre til næste weekend, hvor TPI venter”