Det er nerver alt sammen

Udgivet: 20 juni, 2024

Tirsdag aften spillede hold 2 en meget vigtig  udsat kamp i kalifikationsrækken til serie 1, pulje 2, mod vore naboer fra Holluf-Pile Fraugde, hjemme på Campus Road.

Det var lidt med kniven for struben, vi var rykket ned på en 5. Plads i løbet af weekenden, en plads som ikke giver avancement, kunne vi vinde ville vi atter være over stregen, a point med Krarup Espe, men med en bedre målscore.

B1913 lagde godt fra land og kombinerede sig igennem HPF`s forsvar flere gange, i det 8. Minut er Louis Addo alene igennem, men desværre, 2 minutter senere rammer Anton Vølding overliggeren, så egentlig ligger det i luften, om lidt kommer hjemmeholdet foran. Men gæsterne vil også lege med, på stort set første angreb, løber deres farlige 11 igennem 13 forsvaret og netter til 0-1, sådan er det, meget charmerende syntes i hvert fald den medrejsende HPF gruppe på 8-10 mand, der forstod at støtte deres lokale helte.

B1913 fortsætter med at sætte dagsordenen og HPF lurendene på de løse bolde, hvilket resulterer i at de rammer overliggeren i det 19. Minut, som modsvar er B1913 atter alene igennem minuttet efter, men uden mål tousch. Halvlegen ud angriber hjemmeholdet igen og igen, på blokken er noteret at kampen skriger på en udligning, der ikke kommer, men mon ikke vi kan få hul på bylden i de sidste 45 minutter.

Det første der sker i 2. Halvleg er at hjemmeholdet misbruger en stor mulighed, igen, igen, igen, har reporteren lidt irriteret skrevet på blokken. Straks efter skal vi love for Marius, der klarer en friløber og det bliver ikke den eneste gang i anden halvleg at Marius holder os inde i kampen, faktisk er rollerne byttet lidt om hen over halvlegen, nu er det mest Holluf-Pile Fangel det gæster vore tørv ofte anført af en drible og løbestærk nr. 11, målscoreren fra 1. Halvleg. Pludselig smiler heldet til hjemmeholdet, et kikset hjørnespark bliver forsøgt sparket væk af en HPF forsvarer, han snitter kun bolden der havner for fødderne af Louis Addo, der næsten ikke kan undgå at rage bolden over kridtstregen, 1-1 lidt ud af ingenting. Mål ændrer fodboldkampe, siges det, men ikke denne tirsdag, det er fortsat gæsterne det er mest på 13`s banehalvdel og spiller læderet fornuftigt rundt, hvorimod værterne er gået over til kick and rush, med lange adresseløse pasninger der intet fører til.

Ikke godt 13 står der på blokken, ligesom HPF`s nr 11 igen må noteres for gode aktioner, det er vel bare et spørgsmål om tid før han sætter et søm i vor kiste. Nu er vi så langt fremme at det kun er den udmærkede dommer Morten Reinhold, der ved hvor længe vi skal spille endnu, i det 93. Minut bliver et indlæg headet på tværs af Ahmad Abdou, som Benjamin Hansen forlænger ind i det tomme mål, 2-1 til hjemmeholdet, ikke helt fortjent efter 2. Halvleg, men helt ok set over hele kampen.

På lørdag spilles den sidste runde, vi skal til Stenstrup, som skal besejres, vores konkurrent til oprykningen Krarup Espe, der virkelig har fået luft under vingerne her gennem de sidste uger, skal have SUB Ullerslev hjemme i egen hule allerede dagen før om fredagen, underlig planlægning, så vi kender konditionerne.

Vi har plus 3 mere i score end midtfynboerne, vinder vi ”bare” 0-1 i Stenstrup skal Krarup Espe lave 5 mål for at rykke forbi, da vi også har scoret flest mål og er bedre i indbyrdes opgør.