Optakt: Besøg fra smilets by

Optakt: Besøg fra smilets by

Udgivet: 9 september, 2022 Forfatter:

Brabrand IF gæster Campus søndag kl. 13

Den anden af fire hjemmekampe på stribe står for døren, og på gæstelisten står der Brabrand IF.

Aarhusianerne fik ligesom os selv en tung start på sæsonen, men er efterfølgende kommet godt efter det med point hos Ringkøbing IF, og sejre over OKS & Hedensted. Seneste runde bød på et 4-3 nederlag hos Marienlyst, så det ligner ligesom Aarhus Fremad i de seneste sæsoner, et mandskab der først rigtig vågner op til dåd på den anden side af studie-starten i Aarhus.

Selv kommer vi til kampen som ubesejret i de seneste fire runder, omend seneste weekends sene point-tab mod Varde IF, var lidt af en mental mavepuster. Mod de flestes forventning synes rækken at være noget mere åben end først forventet, og for mange af holdene er det stadig svært at finde ud af hvilken vej der skal kigges i tabellen. Selv gør vi klogt i at koncentrere os om at forstætte egen point-høst, og så må de kommende uger vise hvad vi kan forvente i resten af efteråret.

I forhold til seneste kamp, så må anfører Emil Bech sidde udenfor med den hovedskade som han pådrog sig i slutfasen af Varde-kampen. Tilgengæld kan cheftræner Daniel Piwodda glæde sig over at have Frank Nielsen til rådighed igen. Mathias Riber & Victor Lund glider ud af truppen, mens der er blevet plads til to mulige debutanter i Daniel Piwoddas 17-mands trup til kampen. Fra vestkysten er truppen efter studiestarten blevet suppleret med Frederik Hummelgaard og Oliver Knudsen der begge er kommet til fra Esbjerg fB’s U19 Liga, hvor de iøvrigt har spillet sammen med vores egen David Easter. Sammen med Mads Østergaard og Mathias Knudsen er det efterhånden en markant vestjysk klike som er at finde i den nuværende trup.

På falderebet kan nævnes at reserverne fredag aften vandt med 5-1 hos Sanderum BK, i en kamp som bød på tre scoringer fra Benjamin Lassen, der synes at være godt på vej tilbage fra sit slemme benbrud sidste sommer.

For første gang længe byder vi velkommen til en søndagskamp. Dommer Phillip Hovgaard fløjter op kl. 13:00 – vel mødt!


Læs også

En gang blå, altid blå