Brabrand IF besejret søndag eftermiddag

Brabrand IF besejret søndag eftermiddag

Udgivet: 11 september, 2022 Forfatter:

1-0 hjemme på Campus

Kampfakta:
Boldklubben 1913 – Brabrand IF 1-0 (1-0)
1-0
 Nicklas Stokholm (18.)
Udvisninger: Mohammed Abdullah (38.)
Tilskuertal: 200

Som skribenten husker det har vi ikke den store historik omkring Aarhus klubben Brabrand IF, der gennem de sidste 15 år har etableret sig som en fast del af Danmarksturneringen. Typisk i første eller anden division og i magre år 3. Division. I indeværende sæson er det 2. Division. Men denne søndag i September er det reserverne vi skal krydse klinger med i Danmarksserien i en kamp som måske kan afgøre om man den næste tid kan kigge op eller ned i rækken.

Brabrand IF iklædt orange trøjer lagde godt og tempofyldt fra land, med kvikke kombinationer og dybdeløb, der gav 13-forsvaret rigeligt at se til i de første 10-12 minutter. Men efterhånden fik hjemmeholdet spist sig mere og mere ind i kampen og kom også til chancer, hvilket gæsterne ikke rigtigt formåede.

Med små 18 minutter spillet betjener Fridtjof,  Nicklas Stokholm med en frispilning i dybden i 13s højre angrebsside, Stokke tørrer målmanden og fra en forholdsvis spids vinkel lykkedes det ham at ekspedere læderbolden ind i Brabrand målet til en 1-0 føring. Kort efter er det tæt på en fordobling, men det skulle ikke så være. Kampen vinder i farve og intensitet uden på noget tidspunkt at blive hårdt spillet, dertil er begge mandskaber for meget fodboldhold til at man vil gå ned af den vej.

Ikke desto mindre bliver Brabrands Mohammad Abdullah præsenteret for sit andet gule kort da der mangler fem minutter til pauseteen, så resten af opgøret er det en mand i undertal for gæsterne, ikke noget man bemærkede i udpræget grad.

I de sidste minutter af halvlegen er der noteret at Troels Skræp var tæt på med hovedet og får gult i samme moment og at Fridtjof forsøger sig tæt under mål fra en spids vinkel, 1-0 ved pause.

Vi starter anden halvleg med at tage Troels Skræp ud, vi skal ikke risikere noget nu efter det første gule kort, og efter 7-8 minutter tages Mo Amin ud samme vej efter at han ligeledes har set gult. Det betyder iøvrigt at han må sidde over med karantæne på næste fredag mod Otterup.

Det bliver en ganske jævnbyrdig anden halvleg med gæsterne mest på bolden og hjemmeholdet med de største tilbud. Easter, Mathias Jørgensen og såmænd også Frank Nielsen har alle hver på deres måde mulighed for sætte trumf på. Det formåede vi desværre ikke, men til gengæld har vi en midtbane og et forsvar der ikke giver mange krummer væk til modstandernes sultne angribere, ja ja centringer, fremlægninger og langskud kommer der, men ikke muligheder så man glemmer at trække vejret.

Stor ros til Brabrand IF herfra, de kommer med en masse energi og taktisk dygtighed, der får os til at se lidt tamme ud, når vi nu er en mand mere end dem i hele anden halvleg. Det er som om at vi stopper lidt med at spille nu vi er kommet i front. Vi skaber de åbne chancer vi skal, men får ikke lukket kampen. I den allernærmeste fremtid skal vi sætte to sejre sammen i træk, så vi kan få lidt luft i den DS hvor alle slår alle.

Daniel Piwodda
Cheftræner

Næste gang vi skal i kamp er allerede fredag d. 16. September hvor vi hjemme møder Otterup kl. 17.30.


Læs også

En gang blå, altid blå