Optakt: Otterup gæster Campus

Udgivet: 14 september, 2022 Forfatter:

Fredag aften kl. 17:30

Efter et kort visit i Fynsserien er Otterup B&IK atter tilbage i Danmarksserien, og fredag aften gæster de Campus Road.

Klubben som for blot to år siden kun var et straffespark fra at rykke op i 2. Division, har siden oplevet både op og nedture, først med nedrykning til Fynsserien i den efterfølgende sæson, og senest med en oprykning denne sommer som sendte dem tilbage i den fynske Danmarksserie. 

Vores seneste møde med Otterup B&IK skal findes i foråret 2021 hvor Otterup gæstede Campus i landspokalturneringen. Efter en tidlig straffesparksscoring af nordfynboernes Mark Tubæk, kom B.1913 tilbage i opgøret og sejrede med 3-1 på scoringer af Andreas Carlsen, Troels Skræp & Anders Eling. 

Danmarksserien nærmer sig langsomt afslutningen på første runde af grundspillet, og om en god uges tid, så er vi nået dertil hvor alle hold har mødt hinanden, og man kan dermed med en vis anskuelse tegne sig et billede af rækken. Den øjeblikkelige konklusion må være at det er en forholdsvis jævnbyrdig række, som de seneste runder har trukket sig mere og mere sammen. Vores nordfynske gæster fik selv en flot start på sæsonen med en 3-0 sejr over Brabrand IF, og efterfølgende et point mod vores røde venner fra B.1909. Siden er de løbet ind i en foreløbig point-tørke, som betyder at de inden kampen indtager rækkens sidstes plads, med fire point for syv kampe. De Blå må dog ikke lade sig snyde af den øjeblikkelige tabel, da den nuværende Otterup trup, fortsat rummer en række prominente fynske fodboldnavne, som tidligere har voldt de fleste hold i Danmarksserien problemer. 

Selv kommer vi til kampen med tre friske point i bagagen efter søndags-sejren over Brabrand IF, hvilket sendte os op på en delt 3. plads i rækken. Til fredagens kamp må cheftræner Daniel Piwodda se bort fra karantæne-ramte Mohamad Amin, samt Mads Østergaard som brækkede hånden i første halvleg mod Brabrand IF. Tilgengæld ser anfører Emil Bech ud til igen at være kampdygtig ovenpå sin hovedskade. 

Der er kampstart kl. 17:30 på Campus – vel mødt!


Læs også

En gang blå, altid blå