Optakt: Lokalopgør lørdag på Campus

Udgivet: 22 september, 2022 Forfatter:

Rækkens duks kommer på besøg

I de seneste par sæsoner har klubben fra den nordvestlige udkant af Odense flirtet faretruende tæt med nedrykningsstregen til Fynsserien, men i denne sæson er den hvidklædte sammenslutning fra Paarup Parken kommet forvandlet ud, og topper i skrivende stund Danmarksseriens kreds tre, i øvrigt som eneste ubesejrede hold i rækken. Senest blev det til en sen udesejr hos Marienlyst, hvilket gav den velfortjente dukseplads, med 18 point for 8 kampe.

Rækken har de seneste par runder trukket sig mere og mere sammen i begge ender, og i en weekend hvor de fire øverste hold møder hinanden indbyrdes, mens de fire nederste iøvrigt gør det samme, kan der for alvor komme forskydninger i enten den ene eller anden retning. 

Selv kommer vi til kampen oven på to sejre over henholdsvis Brabrand IF & Otterup B&IK. 

Efter en tung start på sæsonen har De Blå i de seneste seks runder bragt sig selv op på en delt 3. plads, med to point op til den sjove streg, og syv point ned til endnu usynlige, og mere kedelige  potentielle nedrykningsstreg. 

Der venter en spændende og på mange måder rigtig interessant fodboldkamp for os. Vi har lørdag muligheden for at for alvor åbne rækken op. Lige netop derfor er det ekstra ærgerligt igen må se bort fra 4-5 spillere, som ville have været i spil til en startplads. Mads Østergaard sidder fortsat ude med en brækket hånd, mens de resterende er fraværende grundet andre prioriteringer. Det er super ærgerligt som cheftræner ikke at kunne komme med fuld styrke, når nu kampen kan få den betydning som den kan for resten af vores sæson, men det er så sådan det må være. Omvendt giver det mulighed for tre nye debutanter, og så vil vi være oppe og have brugt 27 forskellige spillere i første halvdel af grundspillet, men næsten uanset hvad vi har spillet med i de respektive kampe i indeværende sæson, så har vi formået at gøre det svært for vores modstandere. Samme ambition har vi på lørdag.

Daniel Piwodda
Cheftræner

Kampen vil ikke blive liveopdateret, så hvis du vil følge med i begivenhederne, så foregår det på Campus Road kl. 14:00 – vel mødt!


Læs også

En gang blå, altid blå