Optakt: De Blå gæster OKSon Park

Udgivet: 14 oktober, 2022 Forfatter:

Lørdag eftermiddag kl. 13:00

Lørdag middag drager De Blå den korte tur over Niels Bohrs Allé og gennem kolonihaverne, hvor OKS tager imod, i hvad der vel godt kan betegnes som et nabo-opgør.

De to mandskaber befinder sig i skrivende stund, side om side i tabellen, på hhv. en femte – og sjetteplads. OKS kommer til kampen på bagkant af et 1-1 resultat hos Marienlyst, hvilket eftersigende skulle være symptomatisk for OKS i indeværende sæson, der efter egne beretninger skulle have haft kastet markant flere point af sig. 

De Blå er inde i en periode hvor tyngdekraften for alvor kan mærkes i karrusellen, og går indtil lokalopgøret med tre friske nederlag i baggagen, hvilket har sendt De Blå på en rejse fra den ene streg mod den anden. Den opmærksomme iagttager vil have bemærket at det ligeledes har været en periode hvor cheftræner Daniel Piwodda, skiftevis har måtte se bort fra profiler som Emil Peter Jørgensen, Fridtjof Rosenbaum, Nicklas Stokholm, Mads Østergaard mfl. men meldingerne torsdag aften, indikerede at et par af disse kort vil være tilbage på cheftrænerens hånd til weekenden, mens der omvendt må ses bort anfører Emil Bech som har skrevet sig op på skadeslisten. Tilgengæld har der i indeværende periode været comeback til Benjamin Lassen som efter et års skadespause, kvitterede med en scoring i Ringkøbing.

De to mandskabers første indbyrdes opgør i denne sæson, bød på en 1-0 sejr til De Blå tilbage i august måned, i en chancefattig kamp som udover Fridtjof Rosenbaums scoring kort efter sidebyttet, aldrig nåede de høje tangenter for nogle af aktørerne. 

Vi ser frem mod kampen på lørdag mod OKS, som vi har en sund respekt for. Vi er inde i en lidt svær periode resultatmæssigt, hvor vi egentlig blev givet alle muligheder for at kunne stemple ind i sæsonen der hvor det er sjovt at være med, men vi har af forskellige årsager, simpelthen haft for mange spillere fraværende i denne periode. Nu glæder jeg mig over at det lysner lidt på den front, for i de perioder i sæsonen hvor vi har haft samling på truppen, der har vi hentet rigtig mange point. Vi skal have sat en prop i den resultatmæssige svage periode vi er inde i, og det må gerne starte på lørdag.”

Daniel Piwodda
Cheftræner

Kampen fløjtes op lørdag kl. 13:00 på OKSon Park – vel mødt.


Læs også

En gang blå, altid blå