Optakt: Marienlyst gæster Campus

Udgivet: 20 oktober, 2022 Forfatter:

Ovenpå lørdagens lokalopgør på OKSon Park, venter der søndag middag endnu et lokalopgør for De Blå, denne gang hjemme på eget græs, når Marienlyst kommer på besøg.

Det bliver et opgør mellem to mandskaber som begge kan siges at være inde i lidt af en point-mæssig krise, og som går ind til opgøret med den fællesnævner at begge blot har hentet en enkelt sejr i de seneste fem opgør.

Marienlyst kommer til søndagens opgør ovenpå et 1-2 nederlag hjemme til B.1909, som sammen med Varde IF er gået på point-mæssig fremmarch i tabellen. 

Søndagens opgør vil være tæt ved sidste udkald for Marienlyst hvis de skal holde trit med Ringkøbing IF, da der med blot seks kampe tilbage af grundspillet, næppe vil være råd til at smide flere point. Ringkøbing IF skal selv en tur til nordfyn og møde Otterup B&IK lørdag eftermiddag. 

Tilbage i august måned spillede de to mandskaber 2-2 på kunstgræsset ved Marienlystcentret, men hvor meget der kan udledes af dette resultat her to måneder senere må stå hen i det uvisse. Betingelserne for søndagens opgør synes ihvertfald at være markant anderledes end det var tilbage i august måned. 

Selv må vi til kampen se bort fra Mohamad Amin der igen må sidde sig i skammekrogen med karantæne. En bét for cheftræner Daniel Piwodda, der dog kan glæde sig over at anfører Emil Bech er blevet sin skade kvit, og midtbane-motoren Mads Østergaard som har siddet ude i seks kampe med en brækket hånd, har smidt gipsen og også meldt sig klar igen. 

Vi har en god fornemmelse af hvad der venter os på søndag. Kendskabet til Marienlyst er fint. Jeg så dem senest i fredags mod B.1909, og det er et hold som har nogle offensiv-spillere med x-faktor, men også et hold som vi ved vi kan ramme andre steder. Det er vi lykkedes med de seneste par gange vi har mødt dem, men vi har også prøvet det omvendte. De er et godt spillende fodboldhold når de rammer dagen, så det har vi naturligvis en sund respekt for, men vi har også en tro på egne evner, og på at vi kan gøre det svært dem at besøge os på søndag.

Daniel Piwodda
Cheftræner

Kampen vil ikke blive live-opdateret, så hvis man ønsker at følge slagets gang, så er der kampstart søndag kl. 13:00 på Campus Road – vel mødt.


Læs også

En gang blå, altid blå