Indhentet af Marienlyst igen

Udgivet: 24 oktober, 2022 Forfatter:

Kampfakta:
Boldklubben 1913 – Boldklubben Marienlyst 1-2 (1-0)
1-0 Nicklas Stokholm /Str. (40.)
1-1 Umar Beriev (59.)
1-2 Laurits Hvidtfeldt (68.)
Advarsler: David Easter, Sune Tyschosen (B.1913), Lucas Eg, Laurits Hvidfelt (Marienlyst)

På blokken står noteret efter der er spillet 18 minutter: “En utrolig jævnbyrdig kamp, den sidste aflevering i dybden mangler for begge holds vedkommende”. Det billede holdt faktisk i en overvejende stor del af første halvleg, hvor der var chancer, men ikke i CEO klassen. Den største chance en angriber kan få tildelt, er et forsøg fra 11-meter-pletten, og den tillid blev Nicklas Stokholm vist med fem minutter til pause. David Easter blev nedlagt i feltet og dommer Hans Henrik Hansen pegede på pletten. Stokke eksekverede sikkert  og hjemmeholdet kunne drikke en kop te tilsat en 1-0 føring.

Solen skinnede også i anden halvleg fra en flot blå himmel, skønt efterårsvejr, så dejligt var det vejrmæssigt at være på Campus Road denne søndag eftermiddag i oktober at vores fotograf lod vindjakke være vindjakke og befandt sig glimrende bare med skjorte og bluse. På græsplænen var der ikke så meget at berette om set gennem en blå monokkel, der var lige en situation med 10 minutter spillet hvor det brændte alvorligt på foran BM målet og en 2-0 føring dansede på stregen, men altså udeblev, en fordobling af føringen kunne måske have været med til at ændre kampens udfald.

Med et kvarter spillet er Marienlyst begyndt at overtage initiativet i kampen. De har fået frispark ude i vor venstre side, og vores gamle ven Umar Beriev lægger et indlæg ind foran B1913s mål, ingen kommer til læderet, en BM angriber er tæt på og formår at distrahere Victor så meget at bolden stille og roligt sejler ind i 13 målet – 1-1.

BM var kommet bedst ud efter pausen og fortsatte med at spille rundt med bolden, uden at de blåklædte fik gjort særlig meget for at forhindre dette. Som i sidste uges anden halvleg på Østerbæksvej havde 13 svært ved at sætte ret mange afleveringer sammen og ofte endte det i lidt kick and rush, som angriberne bare ikke fik fat i. Ved den halve time bryder Marienlyst et 13-angreb og kombinerer sig nærmest helt ind foran Victors mål og får bragt sig foran med 1-2. Hjemmeholdet forsøgte at sætte et pres i scene, men ud over enkelte visitter hos BM målmanden var der ikke så meget at berette om fra fronten. Modsat fik Marienlyst heller ikke til spillet sig, de store chancer, trods de havde bolden meget på røde støvleskafter.

Indskiftede Mathias Jørgensen stødte hovedet sammen med en Marienlyst spiller, Marienlyst spilleren kunne fortsætte efter at have sundet sig, hvorimod Mathias Jørgensen blev taget ud kort efter at han havde forsøgt at genoptage kampen. En læge tilså Mathias og rådede ham til at se tiden an og være opmærksom på symptomer. Han blev kørt hjem af holdleder Lars Bo Schmidt, herfra skal lyde et god bedring og håbet om snarlig genkomst på grønsværen.

Så står vi her igen, vi har spillet flotte 45 minutter, men det kan vi ikke bruge til noget, for i anden halvleg stopper vi i store perioder med at spille bold. Vi er ikke tilstede. Jeg skal i tænkeboks omkring det her for det er efterhånden ikke et enkeltstående tilfælde. Vi investerer ganske enkelt for lidt. Førhen kunne vi forsvare en føring hjem med bind for øjnene, men i dette efterår sætter vi det over styr gang på gang. Vi må se indad før vi begynder at se frem mod næste kamp, som er B.1909 på lørdag. Rækkens vel bedstspillende hold lige nu

Daniel Piwodda
Cheftræner

Næste kamp er hjemme på Campusvej mod B1909 Lørdag 29-10 kl. 12.00

Bemærk det tidlige kamptidspunkt.


Læs også

En gang blå, altid blå