Så delte vi med Varde igen

Så delte vi med Varde igen - Danmarksserien

Udgivet: 6 november, 2022 Forfatter:

1-1 lørdag eftermiddag i Varde

Kampfakta:
Varde IF – Boldklubben 1913 1-1 (1-1)
0-1 Jonas Bendtzen (37.)
1-1 Burak Bozdemir (39.)
Advarsler: Ingen.
Tilskuertal: 225

B.1913 spillede lørdag eftermiddag 1-1 hos Varde IF, i en kamp hvor Jonas Bendzen bragte De Blå foran mod slutningen af første halvleg, men allerede i det efterfølgende minut bragte hjemmeholdet balance i regnskabet.

Kampen var præget af det for årstiden tunge underlag, som begge mandskaber sled med at finde fodfæste på. Bolden var i store dele af kampen på udeholdets fødder, men det blev en kamp hvor det for begge mandskaber kneb med at få skabt de store åbne målchancer. Benjamin Lassen var tættest på med sit stolpeskud i starten af anden halvleg, mens Vardes bedste tilbud kom fra et par nærgående hjørnesparksforsøg. 

Jeg synes indsatsen og indstillingen var der idag. Det var svære betingelser for begge mandskaber, men jeg synes vi havde en bedre og roligere omgang med bolden end længe, og får også scoret et godt mål, hvor vi får flyttet bolden hurtigt i en flot omstilling afsluttet af Jonas Bendtzen. Det samme kan man på sin vis sige om Vardes scoring minuttet efter. Jeg synes vi så bedre ud idag, men alt i alt var det vel et fair resultat

Daniel Piwodda
Cheftræner

Resultatet betyder at det ift. tabellen er stort set status quo, inden turen i næste weekend går til Aarhus hvor Brabrand IF venter.


Læs også

En gang blå, altid blå