1-3 sejr over B1909 i sidste træningskamp

1-3 sejr over B1909 i sidste træningskamp

Udgivet: 12 marts, 2023 Forfatter:

I forårets sidste træningskamp lykkedes det at få en sejr mod B1909, der lige som vi spiller i Danmarksseriens Kreds 3. Begge hold har et stort punkt på agendaen for dette forår, redning i rækken.

Gav kampen så nogen indikationer på hvem der står bedst i denne kappestrid, både og vil Deres udsendte mene. B1913 vinder 1-3 via 0-3 ved pausen på 2 scoringer af Jonas Bendtzen og et af Benjamin Lassen. 10 minutter før tid reducerer B1909 til 1-3 ved Nicolai Frederiksen.

Kampen igennem var det de røde der var mest på bolden, hurtig boldomgang og gode kombinationer tilsat en aggressiv spillestil når gæsterne i det blå tøj havde bolden . Dette afstedkom at gæsterne ofte stod dybt i banen og forsvarede sig dygtigt når B1909 sværmede om Marius Göggerles mål. Værterne havde bolden mest, men i målet blev Marius ikke udfordret mere end at han kunne gribe og bokse det der kom, på nær den flotte 1-3 reducering.

I første halvleg scorer B1913 3 mål på 4-5 chancer, hvilket må siges at være godkendt, mod et hjemmehold der til tider måske var lige offensive nok. Teten var hos hjemmeholdet, der ikke fik vekslet boldomgang til chancer endsige mål, modsat gæsterne, der scorer på det meste.

Anden halvleg er endnu mere på B1909s præmisser, gode og hurtige kombinationer ude på banen, der ender op i skud over eller forbi mål når den blå forsvarsmur blev nået, hvis ikke det var Mariuses målmandshandsker der blev endestationen. B1913 var oppe og hilse på i den modsatte ende af banen, men det var som ofte et resultat af lange fremlægninger, hvilket hjemmeholdets spil også indbød til, end det var flydende kombinationsspil.

Gæsterne havde specielt i anden halvleg problemer med at spille sig ud af 09`s pres og mistede efter reporterens mening ofte bolden inden et decideret angrebsspil blev etableret. På plussiden må det noteres at gæsterne aldrig blev rådvilde eller mistede overblikket i defensiven under den røde forårsoffensiv, der blev tacklet, blokeret og sparket væk, i modsætning til sidste uges kamp på Marienlyst, hvor der blev spillet væk. I sidste uge tabte vi 3-1 i denne uge er cifrene byttet om, man kan ikke få det hele.

I løbet af kampen bliver der løbende skiftet flittigt ud på begge hold.

Opsummering: B1909 havde bolden mest og kombinerede meget og var hurtigt over gæsterne når de havde læderet, modsat scorer B1913 på de fleste af deres chancer vinder 1-3 og holder B1909 væk fra store muligheder i egen hule.

Det er fint at vi vinder den sidste træningskamp inden det bliver alvor i turneringen. Vi får løbet en hel del og får luft i lungerne

Daniel Piwodda
Cheftræner

Og ja B1909 har bolden meget, også mere end det er nødvendigt efter min smag, lidt mere ro på spillet fra vor side havde været at foretrække. Til B1909`s ros skal siges at de spiller meget aggressivt og har en høj intensitet i Deres spil. Vi kommer med god energi kampen igennem og ender med at vinde 1-3 trods alt.


Læs også

En gang blå, altid blå