Nu skal årgang 2019 på banen

Nu skal årgang 2019 på banen

Udgivet: 13 marts, 2023 Forfatter:

Som hvert år starter vi igen i år en ny årgang op i hverdags fodbold. Fra den 17. april bliver det årgang 2019, der går fra at være smølfer til at blive en del af det store børnefodboldfællesskab. Børnene kommer til at lege og træne bold om mandagen fra kl. 17:00 til 17:45 på vores børnebane ved Det Blå Skur på Campusvej.

Hos os skal børnene spille fodbold for fodboldens, venskabets, fællesskabets og oplevelsernes skyld. Vi tror på at ved at have fodboldtræning med udgangspunkt i børnenes forudsætninger, og ved at skabe et godt sammenhold, kan vi være med til at danne fremtidens fodboldspillere og samfundsborgere. For os er det vigtigt at det er en positiv oplevelse at komme i klubben for ALLE børn. Derfor træner vi ud fra, at alle børn i årgangen skal have den samme træning, de samme muligheder for at træne, og samtidig have mulighed for at udfordre sig selv, når de er klar til det.

Alle boldglade piger og drenge er velkommen til at kigge forbi og prøve et par træninger. Man kan bare møde op eller kontakte børnefodboldkoordinator Nils Kruse på nikr@b1913.dk hvis man har spørgsmål omkring opstart og hvordan det er at gå til fodbold i B1913.


Læs også

En gang blå, altid blå