B1913 – Nu med attitude.

B1913 vs OKS

Udgivet: 26 april, 2023 Forfatter:

Straks fra kampens start kunne en småfrysende reporter se at det blå klædte hjemmehold havde taget arbejdstøjet på. Hvis vi ikke kan lykkes på anden vis må vi fighte pointene hjem, og det var devisen resten af kampen mod et godt spillende fodboldhold fra OKS, der kampen igennem havde den spillemæssige overhånd, men kun kom igennem til få store chancer.

Der kom ikke nogen point på den slunkne 13 point konto, efter gårsdagens 0-1 nederlag er status på den front uændret. Men på en anden front er der måske milde forårsvinde på vej med livgivende point. Et sammenbidt B1913 hold gjorde alle mand en stor indsats for at vende tingenes tilstand med en fighter betonet indsats gennem alle 95 minutter. En indsats som var lige ved at kaste et enkelt point af sig, men så let skal bundhold heller ikke have det mod et godt og frit spillende OKS hold, der oser af overskud og tro på egne evner.

Det stod 0-0 ved pausen, en lidt ny fornemmelse for de hårdt prøvede 13 fans, der er blevet trukket gennem nogle kedelige kampe på det seneste. OKS førte an i spillet ude på banen og viste også hvorfor deres point høst er betydeligt bedre end vor, chancemæssigt mener Deres udsendte dog at det er ganske lige.

I anden halvleg er hjemmeholdet bedre med i spillet fra start, måske har OKS trukket sig en my tilbage, måske har hjemmeholdet fået mere tro på tingene. På blokken står ikke noget om store chancer til nogen af holdene. Efter en times spil har OKS gang i et flot løb i vor højre side, forsvarerne gør hvad de kan for at stoppe Lasse Grønholdt, men han er for hurtig og dygtig, bolden bliver lagt fladt over i det lange hjørne, en lækker fodboldmæssig ting at skue. 0-1.

Hjemmeholdet fortsatte hvor de slap, og et hold i medgang havde nok scoret et  mål når vi var nede og få kridt på støvlerne på OKS’s baglinie, men Fru Fortuna kikker ikke vor vej i disse uger. Det skal lige med i det samlede billede at det fortsat var OKS der havde mest fod på bolden, men blev dygtigt holdt fra de store tilbud, på nær en enkelt gang hvor Marius i målet fik pillet  bolden fra 2-3 OKS angribere, der ikke kunne besinde sig.

Nederlag kan man ikke bruge til noget, men måske kan måden kampen skred frem pege i en retning af en forårsoffensiv, Deres udsendte trak lidt på de runkne smilerynker på vej hjem til redaktionen, god indsats af hele holdet.

Næste kamp er i Hedensted på lørdag, ikke lige vor lykkebane, så måske er det stedet og dagen for at ændre på det forhold.

Forfatter: Søren Tolberg