Lidt mere af det samme

B1913 vs Hedensted IF

Udgivet: 1 maj, 2023 Forfatter:

0-2 hjemme mod Hedensted IF.

Det var lidt som at se en af forårets tidligere kampe, da østjyderne fra Hedensted IF kikkede forbi i det gode forårs vejr. B1913 fulgte game planen fra OKS kampen med højt og aggressivt pres mod topholdet, der virkede til at tale med i starten.

Spilfordelingen var næsten lige, en lille overvægt til gæsterne, der virkede, ligesom OKS i sidste hjemmekamp, mere afklarede og sikre i deres omgang med læderet. Anderledes kan det ikke være når man tager tabellen i ed.

Ved den halve time kommer de grønklædte foran, på et pænt langskud, der går over Lucas Schwartz udstrakte arme og i mål, 0-1 efter en eller ganske fornuftig periode, hvor de blå var ved at finde sig selv. Lad os bare tage 0-2 med det samme så er det overstået, en Hedensted angriber kæmper om bolden med Emil Bech i vores højre forsvars side, han får sig sat fysisk igennem og skuddet bliver rettet af på Emil Peter Jørgensens ryk og snyder en sagesløs Lucas i målet.

I pausen noterer Deres udsendte på sin blok: optisk ser holdene ud til at have bolden lige meget, men hjemmeholdet laver bare for mange fejlafleveringer og har problemer med at få spillet til at glide ret længe af gangen, så starter vi forfra med at skulle erobre bolden fra Hedensted, hvilket naturligvis er fysisk og mentalt tærende. Målchancer – der var ingen at berette om i 1. halvleg til nogen af parterne.

De sidste 45 minutter bliver ganske lige at kikke på, måske med et lille overtag til hjemmeholdet, der får reduceret i 46. Minut ved Mads Østergaard, men desværre fra en strafbar situation, det skal jo heller ikke være for let.

Ingen store chancer er noteret, kun ligeved og næsten, og det gælder i begge ender af banen, man sidder på sin skammel og tænker, at det skal være en eller anden tilfældighed der skal gøre udslaget hvis de blå skal komme tilbage i kampen, for øjeblikket har vi bare ikke det der skal til.

Reporteren har noteret gode indsatser af Emil Peter Jørgensen, der får headet det mest utrolige væk, samt af altid flittige Mads Østergaard og man så et godt ind hop af Oliver Knudsen.

Hvis vi skal redde os i DS kreds 3, skal vi have ”hjælp” udefra, vi kan ikke hente Varde med 37 point og ej heller B1909 med 30, men kan vi hente Brabrands 4 points forspring og dermed også forbedre vor score, er der som tingene ser ud i tastende stund i DS oprykning med 2 vesthold blandt oprykkerne ( før Ringkøbing – Vejgaard ) og en øst nedrykker i 3. division en mulighed for redning. Skulle vi forblive næstsidst i rækken og DS oprykningen og nedryknings spørgsmålet fra 3. Division forbliver uændret, som i dag, skal vi omkring en knald eller fald kamp mod næstsidst i Kreds 4 ASA Aarhus.

Næste kamp, og det skulle være ganske vist, fredag 5/5 kl. 13.00 hjemme på Campus Road hvor TPI kommer på besøg.

Forfatter: Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå