En gang til for Prins Knud.

B1913 vs TPI Referat

Udgivet: 8 maj, 2023 Forfatter:

Atter en gang forlader Deres udsendte Campus Road dette forår efter at B1913 har tabt, denne gang med 1-2 til TPI, der ellers har haft deres at sysle med i de forgangne måneder. Det er lidt med en følelse af, hvor skal det komme fra, det vendepunkt, vi da i det mindste kan håbe på.

Kampen starter godt for Lucas Schwartz i 13 målet, i de første 10 minutter har han 2 gode redninger, i en kamp der starter jævnbyrdigt, men som uret tikker frem bliver det mere og mere gæsterne der viser vej. I det 25. Minut er det tæt på at blive 0-1, da TPI rammer stolpen og lidt senere igen appellerer, de hvide fra NV for et forsøg fra 11 m pletten. Og da fotografen kommer hjem i mørkekammeret kunne det godt se ud som om at de havde en sag, efter de moderne regler om at hvis en spiller , i dette tilfælde Frederik Hummlegaard i blå bluse i eget felt rammer bolden med armen er der straffespark. Men kampens udmærkede dommer Lucas Gejbøl vinker ivrigt afværgende.

I 13 angrebet gjorde Julio Azevedo et ihærdigt indtryk på at løbe de bolde op der blev ham tildelt, og et par gange var det baglinien der blev nået og med indlæg til følge. Men egentligt struktureret angrebsspil skal man se i de vejvisere, der ikke udkommer mere, efter.

2. halvleg starter igen med en god Lucas redning, men 2 minutter senere er det lidt af et sniger mål TPI kommer i front på, hvad der gik forud er svært at se fra reporterens placering, men bolden kunne lige trille ind 0-1.

8 minutter senere bliver det 0-2, et hårdt fladt skud fra grænsen af feltet ryger ind i 13 målet og nu er det for alvor svært at få øje på hjemmeholdets muligheder.

Resten af kampen forløber meget lige, men på blokken er ikke noteret noget om store 13 muligheder, og det må være fordi der ikke har været noget at skrive om.

I de sidste 10-15 minutter bliver der satset fra hjemmeholdets side, hvilket afstedkommer en del indlæg og tilløb til chancer, som desværre ikke vokser sig store. Når TPI i denne periode bryder B1913`s angreb, kan der opstå lidt indianer bold, med et par TPIère løbende i retning af 13 målet og med 13 forsvaret i hælene.

I de døende minutter opstår hjemmeholdets eneste store chance i kampen, Fridjof lægger bolden ind til en forbavsende fri Benjamin Lassen, der tæmmer bolden med brystet og skyder bolden over i højre hjørne, en flot lille detalje at trille hjem på. 

Næste gang vi skal til bold er på fredag 12. Maj hvor B1909 kommer på besøg kl. 18.30.

Forfatter: Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå