Målløst hjemme mod Fjordager IF.

B1913 vs Fjordager, 0-0

Udgivet: 20 august, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

Den første hjemmekamp i sæsonen, blev lidt et paradoksernes kamp, i perioder af kampen var hjemmeholdet så meget i kontrol og havde Fjordager målet så meget på sigtekornet at det kun var et spørgsmål om minutter så ville der komme gang i målscoringen, for så i andre perioder at sidde med fodboldlivet i hænderne når gæsterne havde friløbere mod Victors mål, heldigvis havde B1913 taget en målmand med ellers kunne vi have stået tomhændede tilbage.

Det var en ganske jævnbyrdig start der var at skue på bane et denne fredag aften, hvor vejret viste sig fra sin bedste fodboldmæssige side. Læg så hertil at det danske sommervejr har sørget for rigeligt med vand og fugtig varme så græstørvene viser sig fra deres bedste side. Det skal lige med at hjemmeholdet fik et lille overtag i spil og chancer, som de første 45 minutter tikkede af sted. Mange indlæg fra fløjene og ligeledes meget kapable forsøg fra, Emil Peter et par gange og et hovedstød far Mads Østergaard, som alle vist havde set inde, men en fremragende refleksredning fra Fjordagers keeperen Oscar Pasfall, forhindrede en scoring. Og ligesom man sad og ventede på en sen scoring i 1. Halvleg, er en Fjordager angriber alene igennem mod 13 målet, Vobbe får klaret situationen, men vi er tæt på at få en spand koldt vand.

2. halvleg starter i det første kvarter med et kraftigt pres mod gæste målet, så snart de grønne vil sætte spillet op er der blå blusede, der stjæler bolden og forsøger at få den forjættende føring sat ind. På blokken er noteret at i det 64. Minut har der lige været en god Fjordager mulighed, hvilket også er sket nogle gange efterhånden, heldigvis er Victors dagsform hvor den skal være. 73. Minut lige kamp, måske i de seneste minutter med en lille gæste overhånd.

Hjemmeholdet har også muligheder, i de døende minutter header Mads Østergaard på stolpen og flere gange mangler der bare så lidt for at få nettet til at blafre, frie skud der bliver blokeret, eller gode redninger af Fjordagers nr. 1.

Og som tiden går må begge hold nok være tilfredse med at få noget med hjem, når man nu ikke formår at score, så er der en pind til hver, hvilket for vores vedkommende betyder 4 point efter 2 kampe, ikke så tosset endda.

Før kampen kunne Deres udsendte tælle til en håndfuld, startere der manglede, men på samme vis var det fat med vore gæster. På bænken var der 4 mulige debutanter, det blev til 3: Tue Lund, defensiv (Sønderborg), Christoffer Stryhn Nielsen, Defensiv (Varde) og Anton Vølding Midtbane ( Skamby), en bedømmelse af alle tre er ikke rimelig på den korte tid, men det ser ud som om at bænken er blevet en del bredere. I næste uge skifter Andreas Carlsen og Benjamin Lassen badesandaler ud med det mere klædelige, fodboldstøvler. Atli Gunnarsson begynder at løbetræne i den kommende uge, så forhåbentligt var det ikke så galt fat med knæet som frygtet. Og Jonas Bendtzen kan hentes tilbage fra skammekrogen.

Næste kamp hedder Dalum IF ude på fredag 25. August kl. 18.30.


Læs også

En gang blå, altid blå