Vi er halvvejs

B1913 vs Hedensted If

Udgivet: 13 oktober, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

Med 9 kampe spillet er vi nået halvt ind i turneringen, der til april næste år ændres til et op og nedrykningsspil. De 5 øverste i vor kreds ( hvor vi p.t. er nr. 5.)bliver mixet med de 5 øverste i kreds 4, således at vi kun skal spille mod dem fra kreds 4. Ligeledes bliver der på samme vis lavet et nedrykningsspil af de 2×5 nederste hold i de to rækker, hvorfra der skal findes en række nedrykkere til de lokale serier, antallet bliver afgjort af hvor mange øst og vest hold der rykker ud af 3. Division og hvor mange øst-vest hold der rykker op i 3. Division. I begge spil medtages point og målscore samt evt. karantæner.

Kreds 3 er utroligt jævnbyrdig, der er trængsel i midten af rækken, nr. 4 TPI har 12 point og nr. 9 og næstsidst Dalum IF har 9 point, en lille stime på 2-3 sejre i træk ændrer hele billedet, se blot på B1909 og TPI. Og netop sejre er lidt i restordre hos B1913, til gengæld er antallet af nederlag,2 det 3. bedste i rækken kun overgået af Marienlyst og Horsens.

Hvis vi kunne veksle 2 af vore 5 uafgjorte kampe til sejre, ville vi ligge nr. 3 med 15 point, modsat ville 2 yderligere nederlag blandt de uafgjorte sende os ned som næstsidst, også et billede på hvor tæt rækken er og hvor de berømte marginaler tæller hver og en.

Kunne vi komme med i oprykningsspillet ville det give holdet og klubben et løft der ville gøre det muligt at se lidt mere fremad på flere planer, så jo det er en spændende 2 turneringshalvdel der starter med Hedensted IF lørdag kl. 13.00 hjemme på Campusvej. Østjyderne startede med at tabe 1-2 til os i den første kamp, et resultat der kom bag på mange, ikke mindst Østjyderne selv. Klubben havde oprustet på flere fronter og det lå ligesom i luften at oprykningsspillet, det skal de med i og det kan da også snildt nås endnu, men den direkte oprykning ligger altså 13 point væk, så der skal gang i noget af en stime.

Kan vi så gentage sejren fra 12. August, alt er muligt, et vigtigt parameter er hvilke spillere er der til rådighed, samlet har vi brugt 25-26 spillere i de første 9 kampe, grundet skader, karantæner og afbud af forskellig art, et tal i den høje ende, som taler om en vis bredde, men også gør det sværere at opnå kontinuitet i spillet. I forhold til B1909 kampen er et bud på en trup som følger, Jonas Bendtsen vender tilbage i truppen efter en skade, modsat er  der er et lille spørgsmålstegn ved om Bech og Troels kan spille, men det håbes der på.


Læs også

En gang blå, altid blå