3 gode point hentet i Seden

Referat Fjordager vs B1913

Udgivet: 22 oktober, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

Det var absolut en af de bedste kampe, B1913 har spillet i dette efterår, trods lettere afbudsramt formåede de blå at dominere i det meste af kampen, mod et Fjordager hold der også har haft deres afbud.

Straks fra start noterer Deres udsendte på sit lille papir: fornuftigt spil af B1913. Øjeblikket efter scorer Stokke til 0-1 efter at læderet har vandret mellem 2-3 blå spillere i og omkring Fjordagers straffesparksfelt. Og de gode tiltag fortsætter, de blå klædte er ofte først på bolden, ligesom indlæggene kommer i en lind strøm fra de to fløje, Carlsen og Umar, måske kunne lidt mere adresse være ønskeligt, gerne i fødderne på en blå, eller så meget luft under at det er til at heade til bolden, ellers mange gode momenter.

Værterne er bestemt også med i kampen, på en ganske skolet vis forsøger de at komme igennem de blå bolværker og de kommer frem til muligheder, men ikke noget der får de 38 betalende til at gyse, gæsterne er dygtige til at opsnappe bolden og hurtigt få sat en retur i scene, blot mangler der en scoring mere inden pausen, det må vente til efter sidebyttet.

2. halvleg er få minutter gammel da Umar har et drøn af et skud, der sniger sig forbi stolpen, 2 minutter senere igen er Carlsen i spil på højre fløj, lægger bolden ind i brystet på Stokke, der med en mand i ryggen får tæmmet bolden og drejet sig rundt og med venstre benet får bolden sparket over i fjerneste hjørne. Et flot mål at skue på et højt teknisk niveau. Samme Herre fortsætter kampen ud med stort anlagt spil, kattepote tæmninger af udspark, afdribling af Fjordager spillere og ikke mindst frispilning af medspillere. Eneste minus er en CEO afbrænder alene med Fjordager keeperen, der igen holdt sit hold inde i kampen.

Vi venter om ikke på Godot, så på 0-3 så kampen kan blive lukket. Der er spil og muligheder til det, en 1-2 reducering og hjemmeholdets spillere vil få små vinger, der kan gøre det svært den sidste del af kampen. Der blev ikke scoret yderligere fra nogen af siderne og de blå kunne tage en for lille sejr med ind i omklædningsrummet, skabt på egne evner men også mod et hold der så noget anderledes ud end da vi sidst krydsede klinger.

Flot debut til Ismail Mahmoud, der vikarierede for Troels Skræp i midterforsvaret, en opgave han løste på fornemste vis også ros til Anders Olsen eller måske giver det mere mening bare at taste Eling, rusten er banket af og mere og mere selvtillid bobler frem. Ja så er der også dem der altid shiner, men vi skal jo også være færdige med dette referat.

Vi er tilbage i top 5 og denne placering skal udbygges, med første hjemmesejr i dette efterår mod rundens store overraskelse Dalum IF, der lavede en stor præstation mod topholdet Marienlyst og vandt 1-0. Vi spiller lørdag 28. Oktober kl. 13.00, mere om denne kamp sidst på ugen.


Læs også

En gang blå, altid blå