B1913 – Dalum IF flyttes til Ringe

Udgivet: 27 oktober, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

Bane 1 er ikke til fodbold efter den sidste tids heftige regnskyl. Derfor er det besluttet at flytte matchen til Floravej 17 i Ringe. (OK Arena kunstgræsbane Floravej 17 5750 Ringe.)

Dalum kampen skal vise om de gode takter fra Seden, var en enlig svale eller om pilen virkelig peger opad mod en blivende top 5 placering. Lørdagens modstander er, forventeligt et noget bedre fodboldhold, hvilket ellers urørlige Marienlyst fik at mærke i Dalums hule med et sjældent nederlag 1-0 til et determineret hjemmehold.

Kan Dalum få de takter frem på midtfyn er meget nået for det rekonstruerede hold, der inden sæsonen satte i gang, var dømt, af miljøet til at skulle cykle opad bakke udelukkende på stigninger udenfor kategori , men der er mere i de rød klædte drenge fra SV, end som så, under dog rollen kan også være befordrene mange gange. Modsat består ”hjemmeholdet” efterhånden af en kerne af spillere der har fungeret sammen i en 3-4 år og som må være det der skal bære os igennem, blandt andet, som denne taster anskuer tingene.

Vi vandt i Dalum i August i fornuftig sikker stil, og hvis viljen og spillerne er til disposition, kan sejren gentages, ikke let, der er ikke noget der er let, men med fokus på opgaverne som anfører Bech indprenter sine holdkammerater igen og igen, hold fokus.

Og hvem tager så turen ned ad motorvejen for at spille kamp på den kunstgræsbane, hvor holdet så ofte har trænet: på minus siden ser vi Bendtzen og Benjamin, der begge trækkes med småskader, på plussiden har vi Troels og Hummelgaard tilbage i forsvaret, igen er der et lille spørgsmålstegn ved Bech, tiden må vise om han spiller.


Læs også

En gang blå, altid blå