Det blev ved en enlig svale

Udgivet: 29 oktober, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

Reporteren kunne ikke møde til tiden i Ringe, der var et 4 årigt barnebarn, der skulle fejres, og så løb tiden fra Deres udsendte. Med det resultat til følge at der var spillet en halv time og hjemmeholdet førte med 1-0 da journalisten fandt sin plads, så det så jo godt nok ud.

Glæden varede dog  kort, i det 33 minut fik Dalum IF bragt balance i regnskabet, via en forsvarsfejl i vor højre side kunne Bilal Nassar score.

Resten af halvlegen var det mestendels Dalum der var toneangivende, med et frisparksforsøg i sammenføjningen som bedste mulighed. Den første halve time uden en blå reporter var forløbet godt for B1913, blev det rapporteret fra absolut pålidelig kilde. Og specielt efter at Stockholm havde bragt os foran, ved at gå frem og presse Dalum målmanden, meget lig det han gjorde for en uge siden i Fjordager, der var da spillet 7 minutter. Og mål giver lyst til mere, hvilket et insisterende 13 mandskab forsøgte at slå yderligere mål af, frem til Dalum udligningen, så skiftede initiativet fødder.

Op til kampen havde Emil Bech meldt fra grundet sygdom, så Mads Østergaard overtog anførerbindet og midt i første halvleg måtte David Easter udgå med en skulder, der var gået af led, det forlyder at skulderen er på plads igen, men hvor meget det hæmmer David op til næste kamp, må tiden vise.

2. halvleg starter ganske jævnbyrdigt, uden de store muligheder noteret på blokken, ind til der er spillet et kvarter, så får Dalums Rasmus Knudsen headet dygtigt over i det lange hjørne og får bragt sit hold i front med 1-2.

Spillet fortsætter med at veksle mellem de to mål ender, Dalum med lidt længere spillen bolden rundt til muligheden opstår, hvorimod B1913 bruger ganske få stationer over lange afstande til at bringe sine angribere i fokus. Med et kvarter igen får de blå udlignet til a 2, det er Peter Redsted der lægger bolden hen for fødderne af brandvarme Nicklas Stokholm, der fra kort afstand midt for mål sender bolden i nettet.

Begge mandskaber søger sejren og bare 2 minutter efter trettens udligning bringer Simon Johansen sit hold i front da han fra en forholdsvis spids vinkel får banket bolden i nettet bag Victor Larsen. De resterende ti minutter plus det løse er hjemmeholdet igen meget insisterende på at få noget med til Odense, mod et Dalum hold der er dygtige til at lade bolden gøre arbejdet. Der sker ikke mere scoringsmæssigt Dalum vinder 2-3 og rykker op i det tætte midterfelt, hvor der kun er en sejr mellem nr. 3 OKS og nr. 8 TPI, så alt kan ske og vil også ske spår denne modne herre.

Næste kamp er OKS ude, mere om denne kamp sidst på ugen.


Læs også

En gang blå, altid blå