Uafgjort mod Kolding Boldklub i sidste træningskamp

Udgivet: 17 marts, 2024 Forfatter: Søren Tolberg

Til træningskampen mod Kolding Boldklub stillede B1913 med følgende trup: Alexander Mygind, Benjamin Lassen, David Easter, Emil Bech, Frederik Hummelgaard, Jonas Bendtzen, Kristoffer Madsen, Louis Addo, Mads Østergaard, Nicklas Stokholm, Patrick Vedel, Peter Redsted, Robbi Jr. Neymar, Tobias Holt, Tue Lund, Umar Beriev og Victor Larsen.

Den vakse læser af denne klumme vil naturligvis bemærke at Benjamin Lassen er tilbage ligesom Umar gjorde comeback i sidste uge ligeledes efter en skades pause. Faktisk lignede det A kæden der spillede på adressen Mosevej 1A i Kolding, denne meget blæsende lørdag i Marts.

Gæsterne fra Odense startede med det der bedst kan betegnes som stærk modvind med indlagte storm stød. Ikke de bedste forudsætninger for boldspil, men det er jo ens for begge mandskaber at få noget konstruktivt ud af forholdene. B1913 havde bolden mest i første halvleg med indlagte perioder hvor bolden gik mellem 7-8 mand, men uden at skabe, spillets salt, chancer. Det skulle værterne kun have en af så førte de 1-0 efter 25 minutters spil, vel første gang de lagde vejen forbi Kristoffer Madsens mål, fladt indlæg fra vor højre side og en inderside på læderet.

Halvlegen ud var det stadig gæsterne der dominerede men uden at skabe det store foran målet.

I 2. Halvleg var det med vinden ind fra agten og flere angrebs sejl sat, efter 5 minutter er Stokke tæt på, efter 10 minutter lægger Neymar bolden ind til Benjamin Lassen, der sparker over mål i fri possition. Efter 20 minutters spil i 2. Halvleg får 13 annulleret et mål for offside, dømt mod Louis Addo. Men så med et kvarter igen lægger Neymar atter bolden ind foran målet, hvor Benjamin Lassen denne gang vælger at heade læderet i mål til 1-1.

Vi skulle nok have lave et-to mål mere i sidste halvleg, men den berømte skarphed manglede, gemmes nok til på lørdag hvor turneringen starter i Paarup parken mod TPI.

Denne gang vil jeg starte med at rose den neutrale aktør på banen, dommeren. Deres udsendte kom i løbet af første halvleg til at undre sig over at der var ingen mishagsytringer fra nogen af bænkene om at nu må du se at komme ind i kampen dommer eller det der er værre. Sol og vind blev delt lige så man ikke tænkte over at der var en med fløjte, dommeren hedder Julie Thomsen og hendes fløjte vil blive at høre på finere adresser i fremtiden spår denne simple signatur.

I første halvleg noteres det på blokken at Peter Redsted er med i en masse kombinationer og rager en masse kastanjer til sig. I anden halvleg så man et friskt ind hop af Neymar og Louis Addo ligesom målscorer Lassen forstår at være der hvor det sker.

Næste lørdag er det alvor mod TPI i Paarup Parken kl. 13.00

Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå