En tur til Gildestedvej

Udgivet: 5 april, 2024

Efter stille og rolig fremgang i spil og indsats gennem de sidste kampe, må tiden være kommet hvor man ser et blå klædt hold optræde med kynisme, målchancer og point på den tynde konto.

Det skal ske på lørdag 6/4 kl. 14.00, hvor modstanderen hedder, som så mange gange før, Boldklubben 1909, Gildestedvej. Hjemmeholdet er i den situation at de allerede er kvalificeret til oprykningsspillet, men nok ønsker at sætte skabet på plads og vise at de godt kan selv, vinde fodboldkampe på de grønne plæner. Begge dagens mandskaber har en noget vigende formkurve med tre nederlag i de første tre kampe i foråret, så hvem der står bedst forbliver gætværk. Det hold der vil de tre point mest vinder, plejer at være et godt bud på en sejrherre.

B1913 har mest brug for pointene i den tætte kamp om at undgå nedrykning fra DS til FS, i det der for øjeblikket ligner 4-5 hold der må ned i serierne, B1909 vil også gerne vinde, her er der mere tale om æres træ er det fagreste i skoven.

Søren Tolberg.


Læs også

En gang blå, altid blå