Første kamp i nedrykningsspillet

Udgivet: 11 april, 2024

Det er en gammel kending  vi tager imod på Campus lørdag 13. April kl. 13.00. Ringkøbing IF har vi krydset klinger med adskillige gange efterhånden, desværre har det oftest være med B1913, som tabere, men det må vi få gjort op med.

At vi skal møde Ringkøbing i Kvalifikationsspillet, som DBU kalder rækken, kommer en del bag på tasteren af disse linier. Klubbens set up med stadion og sponsorer er ret enestående på dette niveau, og det må være en noget skuffet klub, der nu skal sikre sig sin fortsatte DS status, inden der atter kan drømmes om genfødsel som divisionsklub.

I den blå lejr må vi håbe på at den markante indsats mod B1909 ikke var en enlig svale, det er det niveau vi skal ramme for at kunne true Nord Vest Jyderne, der sidst de var på Campus vandt 0-3 i sæsonpremieren sidste sæson. Dengang var det et ferieramt hjemmehold, det er ikke tilfældet denne gang, så måske kan der falde et eller andet af til brug i tabellen.I den blå lejr må vi håbe på at den markante indsats mod B1909 ikke var en enlig svale, det er det niveau vi skal ramme for at kunne true Nord Vest Jyderne, der sidst de var på Campus vandt 0-3 i sæsonpremieren sidste sæson. Dengang var det et ferieramt hjemmehold, det er ikke tilfældet denne gang, så måske kan der falde et eller andet af til brug i tabellen.

Søren Tolberg


Læs også

En gang blå, altid blå