Kyniske og dygtige B1913

Udgivet: 1 september, 2024

En 3-2 sejr over et homogent og stærkt Horsens FS hold, uden kontraktspillere, er ikke hverdagskost, men sejren blev tilvejebragt via mange gode fodbold dyder, udover dem i overskriften kan også nævnes, disciplin, vedholdenhed og taktisk forståelse.

Vi starter som så mange gange før med at føle os lidt frem, men efterhånden kommer der mere swung over det blå spil, og efter små 5 minutters spil er det Oliver Baltzer, der fra højre fløj finder Benjamin Aarenstrup midt for mål og så svigter han ikke 1-0 og vi er dårligt kommet i gang. Mål giver appetit på mere, og B1913 er oppe ved buffeten igen efter et kvarters tid, denne gang er det Malthe Seest Sørensen der finder en vel spillendene  David Easter der netter til 2-0. Gæsterne virker ikke på nogen måde rystede eller usikre, nå vi må vel hellere se at komme i gang, virker det til devisen er. Og kommer i gang gør Horsens, efter 23 minutter tager vi en klassiker, hvor venstre wing stryger til baglinien, og inde foran 13 målet står en kollega der har ret let ved at prikke bolden ind, 2-1.

3 minutter senere er det 2-2, flotte og hurtige kombinationer afsluttes med at bolden bliver lagt over i 13`s fjerneste krog, et flot mål, hvis man har sans for den slags. Tæppet er lige ved at blive trukket helt væk under de blå ved den halve time, hvor Horsens rammer overliggeren, der var heldet med.

Hjemmeholdet spiser sig tilbage i kampen, og i det 36. Minut er der et kvalificeret hovedstød fra Stokke , som fistes over af den dygtige Horsens målmand, og ligesom alle spillere kan lugte pause teen, lægger Malthe Seest igen bolden ind foran Horsens målet, efter et lidt fanden i voldsk opløb, med spillen gennem benene på Horsens backen og igen får Benjamin Aarenstrup fat i læderet og så går vi til pause foran 3-2.

Anden halvleg bliver med Horsens i en del boldbesiddelse, men med hjemmeholdet, som sande mestre i at lave hurtige contraer, Deres udsendte havde en rolig puls og var ikke så bange for en udligning, tværtimod kom 4-2 målet tættere og tættere på, det kom aldrig og det har diverse angribere og midtbanespillere kun sig selv at bebrejde, og så selvfølgelig  Lasse Kirkel i Horsens målet, ligesom sidst Horsens gæstede Campusvej tog han en del mere end man er vant til at se på DS niveau. I øvrigt roste Lasse Kirkel vor fotograf for de gode billeder der blev taget sidste efterår, skulle hilse fra fotografen og sige velbekomme.

Vi taler nu 4 kampe og 7 point, som alle skal bruges i kampen mod nedrykning, i en meget jævnbyrdig række, hvor alle kommer til at slå alle, de blå har mere at skyde med end i fjord, hurtige og pågående angribere, effektive og boldsikre midtbane og forsvars spillere og så tager Kristoffer Madsen i målet det han skal og lidt til, han laver ingen fejl sagde en af vore tidligere divisionsmålmænd.

Cheftræner Frank Rust i omklædningsrummet efter kampen:

I det  vi er ved at stable på benene, ser det vi laver i dag lovendene ud. Begge hold har stor ære af kampen, Horsens er dygtige, men alle i blå bluser løser deres opgaver, i kan være stolte af jer selv og vi er faktisk meget tæt på at lukke kampen til 4-2, måske også 5-2 punktum