Serie 1 holder ved

Udgivet: 24 september, 2024

Søndag formiddag kl. 11.00 var der midteropgør på SfB`s baner i Svendborg, hvor vort serie 1 hold skulle prøve at komme over stregen til senere Fynsseriekvalifikation i foråret.

Det var en kamp med højt tempo, Deres udsendte reporter var vidende til fra starten af kampen, de falder nok til ro om lidt når det kniber med ilt til diverse organer. Men det fortsatte kampen ud fra begge hold og indimellem blev der også spillet ganske pænt bold både af hjemmeholdet og gæsterne fra Odense.

B1913 starter halvlegen bedst, med få og små chancer at skue, hvorefter hjemmeholdet får mere og mere af spillet. Den største chance blokerer en storspillende Marius i det blå bur.

Anden halvleg fortsætter hvor første slap, lidt mere spil og flere chancer, dog ikke store, til hjemmeholdet og med gæsterne som spillendene knusendene fornuftigt, ned på tæppet og så tager vi den derfra. Når det var påkrævet blev arbejdstøjet taget på og der blev raget kastanjer ud af ilden, på bedste vis.

Kampen slutter 0-0, og det ene point betyder at vi lige akkurat er blandt de bedste 3 i Serie 1 kreds 1, vi skal minimum holde dette for at komme i betragtning til oprykningsspillet til foråret til Fynsserien og jeg mener bestemt at Søren Lehman og hans våbenføre mænd har noget at have troen i punktum