Underlig kamp

Udgivet: 14 oktober, 2024

Som overskriften måske antyder kan Deres udsendte ikke rigtigt komme overens med lørdagens DS kamp mod Svendborg-Oure FA. I de første 45 minutter var hjemmeholdet ikke rigtigt trådt ind i kampen, det var i hvert fald gæsterne fra min hjemkommune, der spillede let og ubesværet rundt om de blå klædte, uden at skabe store chancer og fik kun bolden i nettet en gang, en scoring der blev annulleret for offside omkring den halve time. Og så skal det lige med at hjemmeholdets ankermand Kristoffer Madsen igen gjorde et sikkert indtryk, toppendene midt i første halvleg med en flot fodparade. Og det var så de første 45 minutter.

Halvleg to var kun få minutter gammel da Bech lægger en smuk aflevering i dybden til Søby, der laver en tunnel på Svendborg backen og fortsætter mod målet, vinklen bliver liiige spids nok indser han, så der dribles ind lidt mere midt for målet og sparker bolden over i det fjerneste hjørne, tæt op af stolpen, en flot detalje, der ser nem ud at eftergøre, hvis man kan.

Nu starter kampen rigtigt for hjemmeholdet, men Svendborg har ikke slået op i banen af den grund, de fortsætter med deres fine og velovervejede kombinationsspil, når de blå ikke har læderet, og det har de faktisk oftere og oftere.

Svendborg får fortjent udlignet 20 minutter ind i halvlegen, et hjørnespark ender over ved den bageste stolpe, hvor en hvidbluset mand har ret let ved at score umarkeret, så kikset ud, nå så står det 1-1.

Begge mandskaber søger sejren og begge mandskaber har muligheder, med 80 minutter tilbagelagt spiller Svendborg 1-2 foran 13 forsvaret og får afsluttet, Kristoffer Madsen halvklarer, men kan ikke forhindre at bolden lige så stille passerer B1913`s målstreg, så vi nu er nede med 1-2.

Der var muligheder for et remis i de sidste minutter, men det blev ved lige ved og ingenting for det blå hjemmehold. Det strammer lidt til hvis vi skal håbe på et oprykningsspil, vi er tre point efter TPI og Hedensted der er i det forjættede land, og de har en bedre score end vi, mit bedste bud er at fortsætte med et par sejre 3+3=6 og se så målscoren, det er slet ikke så svært, vi har en plan.

Og dog, næste kamp er B1909 ude, der lige har tabt 6-2 til OKS, det bliver op ad bakke, de røde vil komme buldrende for at vise hvad de kan og for at få revanche for 3-0 på Campus i August, men mere om den kamp sidst på ugen i herværende spalter punktum