Nederlag i første træningskamp

Udgivet: 31 juli, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

Der har været trænet i et par uger for vore to bedste senior hold, nogle har været med fra start, andre har lige smidt badesandalerne og endnu andre viser sig først i næste uge.

Status på truppen ser ganske fornuftig ud, vi må  desværre vinke farvel til Fridtjof Rosenbaum, der søger arbejde i hovedstaden og Julio Azevedo, der skal læse videre i Århus. Den anden vej er kommet Victor Dalum målmand fra Århus Fremad og vores gamle ven Umar Beriev, der har været et smut i Marienlyst, Andreas Carlsen er tilbage efter sin skade, plus diverse der prøver til her i opstarten.

Lørdagens kamp i Tved bar, specielt hos udeholdet, præg af at det var første kamp siden 18. Juni. Løbevillighed og gejst var ikke det der blev vist mest af, modsat hos det lokale Fynsserie mandskab, der gerne ville vise sig frem for de 75-100 tilskuere på det hyggelige og velplejede anlæg.

Spilfordelingen var ret lige i første halvleg, hvor værterne lagde bedst ud og havde et hovedstød på overliggeren og et skud der blev reddet i flere omgange på 13`s mållinie. Sidst i halvleg var det mere og mere de hvidklædte fra Odense der var i angreb uden de store chancer at skrive om.

I starten af 2. Halvleg var det ligeledes gæsterne der broderede mest og vedholdende og da ny ind skiftede Louis Addo tæt under mål nettede til 0-1 regnede man med at det nok var den vej sommervinden blæste. Men 5 minutter efter header Tved udligningen ind og yderligere 15-20 minutter senere lykkes hjemmeholdet med det 2. mål, som skulle vise sig at være sejrsmålet.

Spillet resten af kampen var måske nok mest på gæste fødder og med enkelte store afbrændere til følge, Andreas Carlsen, med flere, men efter 90 minutter var 2-1 nederlaget en kendsgerning, og det kan man lægge i hvad man vil, vi manglede 5 fra start elleveren, ligesom Tved nok også har modtaget afbud.

Det store lyspunkt i kampen, set med B1913 briller styrke 3,0, var atter Louis Addo, der ud over at score var yders aktiv både offensivt som defensivt, en spiller det bliver meget spændende at følge.