Brabrand IF – Boldklubben 1913 1-1 (0-0)

1-1 Benjamin Lassen (90.)

Advarsler:

Emil Bech (B.1913), Christian Kruse, Daniel Juel, Jakob Ostenfeld (Brabrand IF)

Kampreferat:

Der blev kun uddelt to point efter denne seks-points-kamp i Aarhus lørdag eftermiddag. Hjemmeholdet fra Brabrand ville så gerne og viste mest energi, specielt i første halvleg. Hvorimod gæsterne fra B.1913 forholdt sig mere afventende. I første halvleg er der vel et mere passende ord: passivt.

Lad os bare se hvad der står på blokken om første halvleg:

5. minut: god redning af Vobbe
23. minut: famlende 13 start, Brabrand har mest spil og har været tæt på 2-3 gange.
33. minut: kæmpe Brabrand chance, b1913 kæmper med at finde sig selv og sit spil, hjemmeholdet har mest gejst og er hurtige på bolden. B1913 har måske et farligt forsøg, direkte på frispark.

Pause: 13  skal være mest tilfredse med 0-0, det kan kun blive bedre i anden halvleg.

Og det blev bedre i de sidste 45 minutter, hjemmeholdet var knapt så dominerende og der kom muligheder til de hvidklædte gæster fra Odense, specielt indskiftningen af Benjamin Lassen og Julio Azévedo skulle vise sig at være vital for kampens udfald. B.1913 var bedre med, jo jo, men alligevel kunne man bla. igen og igen se Brabrands nr. 23 Quoc Trung gøre livet meget surt for de bagerste på 13 holdet. Hurtig som en lækat og med smarte driblinger kunne han på egen fod have afgjort kampen. Man skulle tro at B.1913 var bedre forberedt på den gennembrudsstærke kantstpiller, da selvsamme Quoc Trung i forrige sæson, gav B.1913 samme udfordringer, dengang et andet sted i Aarhus, nemlig i Viby Idrætspark. I de afgørende momenter manglede han måske blik for medspillere eller vigende skudstyrke. Det er en spiller der oftest er at finde på Brabrands hold i 2. Division, måtte man forstå.

I løbet af anden halvleg kan matchen tippe til begge sider, Brabrands gejst er veget lidt, mens 13 er trådt mere ind i slagsmålet om læderet. Udeholdet virker i denne fase også til at have en game plan med det de foretager sig, der er mere struktur, flere bolderobringer, knapt så mange boldtab men, ingen af de der store chancer. Deres udsendte er begyndt i sit stille martrede sind at håbe på 0-0, da et vissent skud mod 13 målet rettes af og går ind, med frysende hånd kan noteres på blokken: 1-0 88 minutter – målscorer Christian Kruse.

Scoringen virker som en saltvandsindsprøjtning på de hvide, der maser frem, men struktureret skal siges, og så i de døende minutter jagter vor potugisiske ven Julio Azévedo bolden som en højre wing og lægger læderet ind til Benjamin Lassen, der kan støde den ind i det tomme mål.

Inden udligningen havde begge de herrer tilført offensiven mere bevægelse og kreativitet, specielt Benjamin Lassen var en fornøjelse at skue, med mod på fodboldlivet og tanker for hvordan man sætter det op og bliver rigtig farlig, flere kapable aktioner kom fra hans fødder.

Vi fik 1-1 med hjem fra en udekamp, noget heldigt tør jeg godt taste, den der med 1 point ude er brugt, måske kan man tilføje at hvis man i halvdelen af en fodboldkamp, kan forholde sig så passive som B1913 gjorde lørdag eftermiddag i Brabrand og få et point med hjem, må der også være noget kvalitet tilstede på holdet. Holdet burde dog efterhånden have erfaret at det der med kun at være tilstede i en halv fodboldkamp ad gangen, det kommer man ikke langt med. Denne gang er det anden halvleg som kan pakkes ned og tages med til Otterup på lørdag d. 19/11 kl. 13.00. Lad os prøve med mere end blot 45 minutter denne gang venner!