Referat OKS vs B1913

Udgivet: 22 maj, 2023 Forfatter: Søren Tolberg

Flot spillet kamp endte med nederlag i overtiden.

Det var med noget blandede følelser at Deres udsendte kørte presse bilen i retning af redaktionen for at nedfælde hosstående linier.

For efter en flot indsats gennem hele kampen og 2 føringer, måtte B1913 som bundhold spise en meget bitter pille, nederlag i det 4. Tillægsminut. Kan niveauet holdes i de næste uger, er der måske håb.

Allerede efter 5 minutter bringer anfører Bech os i front, ved at snitte et hjørnespark i mål, lige i minuttet forud har reporteren noteret at 13 har startet godt med god energi og boldomgang.

Men allerede 3 minutter senere kombinerer OKS sig let og elegant gennem de bagerste forsvarslinier og scorer hos Lucas Schwartz, 1-1 2 mål på 8 minutter.

Det blå udehold havde som noget nyt placeret Emil Peter Jørgensen, helt i front, som en gammeldags centerforward, en plads han har spillet i ungdommens vår og som så ud til at bekomme ham vel. Hans pågående og fysiske stil bekom ikke Odense Kammeraterne godt.

Samme Jørgensen forlænger et indkast i det 32. Minut med det resultat at bolden i en blød bue svæver hen over OKS målmandens oprakte hænder og i mål, 1-2 føring, som holder til der skal skænkes te op.

Opsummerende noterer skriveren i pausen: Spilfordelingen er 50/50, OKS spiller måske pænest, men B1913 har flest chancer og kører på en fornuftig energi, tilpas doseret, det bedste signaturen har set i dette forsømte forår.

Det første kvarter af 2. Halvleg er lidt på samme vis som 1. Omgang, men hjemmeholdet æder sig mere og mere ind i kampen, afbrudt af kapable gæsteforsøg i modsatte ende af banen. Med 20 minutter igen går det galt for B1913, efter en lille serie af forsøg lykkes det for OKS`s Andreas Sørensen af få balance i regnskabet, da han netter tæt under mål.

Kammeraterne fortsætter med at mase på i retning af 13 målet, ligesom 13 gør det de kan modsat rettet, og det er så tæt på at gæsterne kan rydde bordet i det 3. Overtidsminut. Stokholm er alene igennem, lidt til venstre for OKS målet, men får ikke det saft og kraft i skuddet, der skal til for at garne, så OKS målmanden kan redde og sætte spillet i gang igen.

Minuttet efter er der en dødbold der sendes ind i 13`s overfyldte felt, og blandt venner og fjender ender bolden i det blå målnet, så ond kan skæbnen også være, så tæt på 3 point og nu står vi tomhændede tilbage.

En flot indsats over hele linien, vi æder os selv, og specielt efter 1. Halvleg har jeg en god fornemmelse. Vi har nogle muligheder for det  er os der skal synge sejrssang, men misser, så nu er det tilbage på træningsbanen. Vi kan tage en flot første time med herfra.

Daniel Piwodda
Cheftræner

Det var hele holdet der løftede sig, alligevel føler reporteren trang til at fremhæve enkelt, Oliver Knudsen viste vejen over hele paletten, Frederik Hummelgaard lagde alen til sit spil, Easter sled over hele banen, sammen med Mads Østergaard, der har et formmiddabelt godt timet opspring.