Spænding til sidste runde

Udgivet: 9 juni, 2024

I lørdagens opgør mod Aarhusianske VRI formåede vi ikke at holde det høje niveau fra AaB kampen i sidste uge og måtte være ganske tilfredse med 2-2, alt taget i betragtning.

De første griflerier på blokken fortæller ellers lovende ting: Stokke brænder en CEO chance og pænt 13 spil i starten, men så er det ligesom om at gæsterne tager mere og mere over. Der er et mønster med hurtige fløje og vi er også heldige med ikke at komme bagud.

Efter 34 minutters spil kommer hjemmeholdet i front, Anders Eling spiller Umar helt blank og han svigter ikke, efter følgende kommer der en lille blå opblomstring, men ellers er det VRI der efterlader det bedste indtryk i første halvleg.

VRI kommer ud til anden halvleg med det bedste udtryk, med pæne angreb over begge fløje og talrige indspil til midt for mål, det får konsekvenser efter en times spil, et indlæg havner i panden på en VRI spiller og så er der udlignet. Gæsterne fortsætter med deres levende boldomgang kun afbrudt af B1913`s fremlægninger, til i dette tilfælde Anders Eling, der som en klassisk højre wing tørrer sin mand og begiver sig i retning af målet. Fra en pænt spids vinkel lykkes det ham via stolpen at score til 2-1, lidt imod spil og chancer, men det lever vi fint med. Mål plejer at ændre fodboldkampe, men ikke lige denne lørdag i juni, gæsterne fortsatte ufortrødent deres forehavende, og fik også fortjent udlignet med 12 minutter igen, ligesom de var nærmest sejren med flest angreb afsluttende med et skud på overliggeren i overtiden.

Situationen i rækken er nu den at vi fortsat er nr. 5, som giver billet til en tur mere, VRI kan ikke hente os, kun AaB kan, de har 2 point færre og en noget dårligere score, så hvis vi vinder eller spiller uafgjort i sidste kamp i Hobro er sagen klar, vi kan også tåle at tabe hvis AaB kun får uafgjort eller taber hjemme til Dalum IF, som definitivt rykkede ud i dag med et nederlag hjemme til Varde.